woensdag 5 november 2014

ISIS bezet Rotterdam in bliksemactie

                                                               
ISIS  hedenmorgen bij Zestienhoven
     

Hilversum, 1 november 2014 07.00 uur

Vanmorgen is de wereld opgeschrikt door de vijandige bezetting van de belangrijkste havenstad van Europa.

Uit de berichten die binnen stromen blijkt dat er sprake is geweest van een goed voorbereide en gecoördineerde bliksemaanval.

Uit de berichten kan worden afgeleid dat met het vrachtschip ‘Aurora’, volgens de papieren geladen met zuidvruchten voor Albert Heyn, heimelijk een groot detachement van geharde en zwaar bewapende ISIS-strijders Rotterdam is binnengesmokkeld. De strijders hebben afgelopen nacht na een kort vuurgevecht zich meester  gemaakt van de Marinierskazerne. Bijna gelijktijdig zijn alle politiebureaus, Radio Rijnmond, het Havenkantoor, het Stadhuis en  vliegveld Zestienhoven bezet. In de stad zijn tevens een groot aantal radicale moslims uit de stad zelf actief en blijkt dat al de afgelopen week een groot aantal radicale moslims uit steden als Den Haag, Delft, Gouda, Dordrecht, Capelle aan de IJssel en Zoetermeer onopgemerkt de stad zijn binnengekomen. In moskees zouden geheime wapenvoorraden zijn opgeslagen. Er zouden meer dan zeshonderd prominente gijzelaars gevangen  zijn gezet, waaronder de bestuursleden van de supportersverenigingen van Fijenoord en Sparta. De stad is afgegrendeld.

Sinds vanmorgen 05.00 uur is radio ‘Dawa Rijnmond’ actief. Bericht is dat de stad is ingenomen en er een uitgaansverbod is ingesteld. De stad zou nu bestuurd worden door een moslimraad die voorgezeten wordt door Mohammed el Bachouka welke wordt bijgestaan door secretaris Achmed el Bardadi. Volgens een eerste interview met de laatste wordt er naar gestreefd  om de normale gang van zaken zo snel mogelijk te herstellen. Eerst moeten overheidinstellingen en bedrijven worden voorzien van betrouwbare moslimse leiding. Bardadi wees er voorts op dat een groot aantal strategische en symbolische locaties zijn voorzien van op afstand bedienbaar detonatiemateriaal. Als de stad wordt aangevallen zal deze in een ruïne veranderen, dreigde hij.

Ondertussen komen ook uit steden als Delft, Gouda en Den Haag berichten over ongeregeldheden en bestaat de vrees dat ISIS in een snelle actie de hele regio zal innemen. In den Haag zouden  bijna alle politiebureaus al in handen zijn van extremisten en is het stadhuis omsingeld. De ministers Plasterk, Hennis en staatssecretaris Teeven worden vermist. Gevreesd wordt dat ze zijn ontvoerd.

In een in alle hoofdsteden van Europa verspreid communiqué stelt ISIS dat de regio Rijnmond  is ingenomen en niet zal worden opgegeven. Alle pogingen daartoe zullen worden beantwoord met aanslagen en executies van gijzelaars.

In een eerste reactie van de Duitse regering bij monde van defensieminister Ebert Dopwitz  wordt gesteld dat Duitsland ter wille van de eigen veiligheid overweegt het resterende deel van Nederland preventief te beschermen door het te bezetten omdat daarvoor niet vertrouwd kan worden op de Nederlandse defensie die te traag werkt en over te weinig inzetbaar materieel beschikt. De eerste Duitse detachementen zouden al tot voorbij Nijmegen zijn opgetrokken.

Engeland heeft in paniek besloten alle havens en vliegvelden te sluiten en sinds vanmorgen vier uur is het leger in volle paraatheid. Een onbekend aantal imams is preventief in hechtenis genomen.
Femke Bennema, oorlogscorrespondente in Jeruzalem bericht dat ze niet verbaasd is en dit zag aankomen. Haar waarschuwingen zijn door de Nederlandse regering  in de wind geslagen.

Update 07.20 Verwacht wordt dat via Hilversum minister-president Rutte de Nederlandse bevolking om 08.00 uur zal toespreken
Update 07.40 Aangenomen moet worden dat in ieder geval Gouda en Den Haag in handen van ISIS zijn gevallen. Wegen zijn verstopt door vluchtende inwoners.
3 opmerkingen:

  1. Men kan dus gevoegelijk aannemen dat de koninklijke familie zich reeds heeft teruggetrokken in Canada met in hun gevolg het overgrote deel van onze "volksvertegenwoordigers".
    Bea wist nog wat goede adressen uit haar jeugd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het leger oefent op dit scenario http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3845923/2015/02/06/Grote-leger"oefening-in-Rotterdamse-haven.dhtml

    BeantwoordenVerwijderen